START LA CRAIOVA SUPER RALLY

START LA CRAIOVA SUPER RALLY

În perioada 13-14 Septembrie 2019, în municipiul Craiova se desfășoară, pentru al 3-lea an consecutiv, Craiova Super Rally, o etapă de suflet a Campionatului Național de Super Rally.

Anul acesta, intră în bătălia pentru victorie foarte mulți piloți valoroși, printre care putem să îi amintim pe Vlad Cosma, un pilot cu o bogată experiență automobilistică, Costel Cășuneanu, leaderul până în acest moment al clasamentului general, pe Dani Oțil, cunoscutul și talentatul prezentator tv, pe Lucian Răduț, multiplu campion în cadrul Campionatului Național de Viteză în coastă, pe Aurelian Andronache, și pe una dintre legendele motor-sportului românesc, Titi Aur.

Spectacolul automobilistic începe vineri, 13.09.2019, ora 20:00, în Piața Mihai Viteazu, loc în care va avea loc startul festiv al competiției, după care sâmbătă, caravana Super Rally se va deplasa înspre zona Pasajului Universității, loc în care va avea loc competiția. Ziua de sâmbătă va demara, de la ora 09:00, cu 4 sesiuni de calificări, sesiuni în urma cărora se vor stabili clasamentele pe grupe și în urma cărora primii 12 clasați vor merge mai departe în finale. Aceștia se vor duela în alte 4 manșe, începând cu ora 14:30, pentru a determina cine va fi, în 2019, câștigătorul Trofeului Craiova Super Rally.

Menționăm că evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova.
Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare!

Serviciul Imagine
Primăria Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published.