In perioada 18-21 mai, Primăria municipiului Slatina anunță organizarea celei de-a XXIII-a ediții a manifestării ”Expo-Flora”, eveniment destinat iubitorilor de flori, firmelor din domeniul floral, producătorilor sau comercianților de flori și material dendrologic.

Astfel, evenimentul se va desfășura pe esplanada din centrul urbei, fiind al patrulea an consecutiv când acțiunea are loc în acest perimetru.

Deschiderea oficială va avea loc joi – 18 mai, orele 10.30, la eveniment urmând să participe edilul municipiului, Emil MOȚ, viceprimarii Gigi VÎLCELEANU și Claudiu STĂNCIOIU, dar și o parte dintre consilierii locali.

La ”EXPO FLORA” și-au anunțat intenția de participare un număr de 56 de agenți economici, dintre care 27 sunt firme specializate în domeniul vizat de manifestarea menționată, restul fiind agenți economici ce vor comercializa produse de artizanat & handmade, dulciuri, jucării etc.

Pentru a-și putea vinde produsele în cadrul ”EXPO FLORA SLATINA”, expozanții vor plăti o autorizație de funcționare în valoare de 12 lei/zi, la care se adaugă o taxă de teren pentru expunere de 2 lei/mp/zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here