muresan, pnl

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, a declarat marti, ca sectorul privat va avea acces la finantarea europeana prin intermesiul pilonului trei – competivitate si coeziune economica.

”Vreau sa stiti ca am venit cu drag, fiindca sunt de parere ca un dialog strans intre Parlamentul Romaniei si Parlamentul European ne ajuta sa intelegem mai bine ce decizii se iau la nivelul UE, sa putem influenta aceste decizii si sa aparam pozitii ce sunt favorbile Romaniei. Pe viitor, oricand veti dori sa discutam, pe dosare, pe care sunt responsabil in Parlamentul European, voi veni fara ezitare, domnule presedinte. Totii cei 33 europarlamentarii romani au votat pentru in favoare Mecanismului de Redresare si Rezilienta, asa cum l-am negociat”, a declarat europarlamentarul PNL.

UE a incercat sa ajute: oamenii afectati de pandemie, oamenii afectati de pandemie, reguunile afectate de pandemie. 

”Cel de-al treilea pilon, paote cel mai important pentru Romania, este pilonul de competivitate si coeziune economica, aici banii pot fi folositi pentru investitii in infrastructura, in infrastructura agricola, infrastructura de irigatii, pentru industrie, pentru sectorul privat, pentru intreprinderile mici si mijlocii. Implicarea sectorului  privat este un element adaugat de Parlamentul European -Planul National de Redresare si Rezilientava fi un contract intre Guvernul Romaiei si Comisia Europeana, dar nu ne putem reveni economic si nu ne putem dezvolta fara implicarea sectorului privat, acolo sunt create majoritatea locurilor de munca, in intreprinderile mici si mijlocii – acestea vor fi eligibile pentru a primi finantare”, a declarat Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here