Sedinţă extraordinară la Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea

Sedinţă extraordinară la Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea

Se convoacă în şedinţă extraordinară Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în data de 22.08.2017, ora 11.00, în sala de şedinţă a Primăriei, cu următoarea

ORDINE DE ZI:

1. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 222/110 din 27.09.2016 privind acceptarea unei donații.
2. Raport și proiect de hotărâre privind modificarea Anexei nr. 1 (pozitia 3 si pozitia 4 functii publice de executie) si a Anexei nr. 2 (pozitia 2 si pozitia 5 functii contractuale de executie) la Hotărârea Consiliului Local nr. 307 din 26.07.2017 privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului Municipiului Râmnicu Vâlcea și din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea.
3. Raport şi proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantilor municipiului in Adunarea Generala a Actionarilor la societățile ETA S.A. si PIEȚE PREST S.A.
4. Raport și proiect de hotărâre privind modificarea statului de functii si a Regulamentului de organizare si funcționare a Căminului pentru persoane vârstnice Râmnicu Vâlcea.
Art.2. Prezenta dispoziţie se dă publicităţii şi se comunică în copie:
– Direcţiei Administraţie, Juridic, Contencios;
– Tuturor membrilor Consiliului Local.

 

PRIMAR, AVIZEAZĂ PT. LEGALITATE,
Mircia GUTĂU SECRETAR MUNICIPIU,
jurist Ion DIDOIU

 

Un Comentariu la "Sedinţă extraordinară la Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea"

  1. nicolae 28/30 Dem   22 august 2017 at 6:27

    Am mare incredere in acest legislativ al municipiului Rm Valcea…daca mergi pe strada se vede ca guverneaza bunul gospodar si mai ales bunul comunicator Mircia Gutau impreuna cu Consiliul local…

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.