Rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2024 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației, pe portalul bacalaureat.edu.ro, și pot fi văzute în articol.

Vezi listele cu notele și mediile obținute de absolvenții de liceu la examenul de Bacalaureat 2024 înainte de contestații. Notele elevilor la Bacalaureat 2024 sunt anonimizate, pentru al cincilea an, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la centrul de examen, informeaza g4media.ro.

Cu ajutorul acestuia, poate vedea notele pe care le-a obținut la probele scrise, dar și calificativele obținute la probele de competențe lingvistice și digitale, care s-au reluat în acest an, după ce în 2023 au fost echivalate cu mediile din liceu la disciplinele respective, în contextul grevei profesorilor.

Absolvenții nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații tot astăzi, de la ora 12:00 până la ora 18:00. Consultă aici modelul de cerere pentru contestație. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate vineri, 12 iulie, potrivit calendarului oficial de BAC 2024. Rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.