Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, vineri, la Iaşi, că dacă cineva îi spunea acum 5 ani că va lipi un afiş cu el care să aibă încă o siglă îi spunea că e nebun. El a arătat că PNL are candidaţi în 95% din ţară şi până şi cei din PSD au sub 90%, ceea ce înseamnă că sunt cel puţin 10% care nu contează pentru pesedişti, potrivit stiripesurse.ro.

”Mă gândeam că dacă cineva îmi spunea acum cinci ani că voi lipi un afiş cu mine care să aibă încă o siglă pe lângă sigla pe care o am în inimă şi o iubesc la fel ca şi voi toţi, săgeata înconjurată de stelele Uniunii, îi spuneam că e nebun. Dar atunci când ţara şi lumea se schimbă şi când provocările sunt fără precedent, faci ce trebuie pentru interesul naţional al ţării tale şi pentru interesul cetăţenilor români, pentru că asta deosebeşte un om politic şi un om de stat, de un om care stă în bătaia vântului”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, în evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la Iaşi.

Asta este forţa unui partid de 280.000 de membri

”Am făcut ce trebuie pentru România şi vom face ceea ce trebuie pentru România pentru că suntem cei mai buni. Aţi dovedit asta în momentul în care dvs, liberalii, aţi adunat peste 2,3 milioane de semnături, 800.000 la alegerile locale. Gândiţi-vă că au fost partide întregi care nu au fost în stare să strângă în două săptămâni semnăturile iar de marţi până vineri, PNL a strâns 800.000 de semnături. Asta este forţa unui partid de 280.000 de membri. Aţi adunat pentru listele dvs şi ale colegilor din ţară încă un milion şi jumătate”, a ţinut să precizeze Rareş Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.