Peste 60 de membrii ai sindicatului PUBLISIND protesteaza, miercuri, in Piata Mihai Viteazul din Craiova. Ei spun ca protesteaza din cauza înghețării salariilor și sporurilor.

Sindicalistii sustin ca protestele sunt organizate din cauza înghețării salariilor și sporurilor, a neindexării pensiilor cu valoarea inflației, precum și pentru o creștere a salariului minim corelata cu creșterea prețurilor.

”Proiectul Legii bugetului pentru anul 2021 urmeaza a iesi la lumina iar protestul de la MFP se suprapune exact pe acest moment. Vrem sa discutam cu echipa de coordonare a MFP si vrem sa ni se raspunda la intrebari. Mentinem atat revendicarile noastre initiale cat si calendarul de proteste decis. In cursul lunii februarie urmeaza mitinguri la Parlament, Guvern si Presedintie precum si la prefecturi din 10 judete. Ne mentinem acelasi mesaj privitor la OUG 226/2020, respectiv lozinca cu care incepem toate mitingurile PUBLISIND si care se va scanda si miercuri la MFP: „Zero toleranță / Pentru ordonanță!”, sustin reprezentantii PUBLISIND.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here