craiova

Din acest an, proiectele pentru obținerea de fonduri nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 pot fi depuse și votate online! Propunerea de modificare a Regulamentului pentru elaborarea și prezentarea propunerilor de proiecte privind acordarea de finanțări nerambursabile din fondurile bugetului Municipiului Craiova, alocate pentru activități nonprofit de interes local, conform Legii nr. 350/2005, poate fi consultată public de toți cei interesați în perioada 07.08.2020 – 17.09.2020.      

Persoanele fizice sau juridice fără scop patrimonial pot transmite propunerile, observațiile sau punctele de vedere la adresa de email: consultarepublica@primariacraiova.ro sau la Registratura Primăriei Municipiului Craiova, Str. A.I. Cuza nr. 7până la data de 11.09.2020.

Regulamentul și anexele pot fi consultate accesând link-ul de mai jos:

https://primariacraiova.ro/ro/2020-2/august-regulament-pentru-elaborarea-i-prezentarea-propunerilor-de-proiecte-privind-acordarea-de-finanari-nerambursabile-din-fondurile-bugetului-municipiului-craiova-alocate-pentru-activitai-nonprofit-de-interes-local-conform-legii-nr-350-2005.html

Începând cu anul 2017, Primăria Municipiului Craiova pune anual la dispoziția organizațiilor interesate fonduri nerambursabile pentru proiecte din domenii precum: cultură, asistență socială, educație civică și mediu, .

SERVICIUL IMAGINE

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here