Primele 5 contracte de subventie au fost semnate in data de 07 iunie, de catre fericitii castigatori ai proiectului ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”

0

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți

Apelul pentru proiecte POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Titlul proiectului: StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia

Contract: POCU/82/3/7/105646

Primele 5 contracte de subventie au fost semnate in data de 07 iunie, de catre fericitii castigatori ai proiectului ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 ,Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, impreuna cu beneficiarului programului ,presedintele Camerei de Comert si Industie Romania-Japonia.

Subventia in valoare de 178000 lei , va fi repartizata in 2 transe, transa initiala in valoare de 133500 lei dupa semnarea contractelor si transa finala după ce beneficiarul ajutorului de minimis face dovada că a realizat venituri reprezentând minimum 30% din valoarea tranșei inițiale primite, respectiv după realizarea de venituri de 40050 lei.

proiect valce, camera comert

In cursul lunii ,sunt asteptati toti cei 37 de antreprenori castigatori, pentru semnarea contractelor de subventie ,ulterior primind finantarea, astfel incat sa isi poata demara afacerile propuse.

proiect valce, camera comert

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here