Primăria municipiului Slatina a demarat proiectul „Votează numele parcului TĂU !”

Primăria municipiului Slatina a demarat proiectul „Votează numele parcului TĂU !”

La inițiativa Primarului Emil Moț, Primăria municipiului Slatina anunță că în data de 13.08.2019, s-a demarat proiectul „Votează numele parcului TĂU !”.

Proiectul se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina care în contextul inaugurării celui mai mare și mai nou parc al orașului nostru, doresc să-și aducă o contribuție în alegerea denumirii acestuia.

Vă aducem la cunoștință faptul că până in data de 27.08.2019 fiecare cetățean va avea privilegiul de a vota pe site-ul primăriei (accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/) varianta denumirii pe care o consideră potrivită atribuirii noului parc aflat pe terenul fostei unității militare.
Vă reamintim faptul că aveți puse la dispoziție cinci variante de denumiri și însemnătatea acestora după cum urmează:
• Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș;
• Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru;
• Eroilor – Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare ;
• Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.);
• Tineretului – Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc, vor atrage tinerii în orașul nostru.
În vederea monitorizării constante și eficiente a sondajului, până la finalizarea acestui proiect, respectiv 27.08.2019, ora 12:00, zilnic la ora 15:00, pe pagina de facebook a Primarului Emil Moț se va încărca o fotografie care să conțină datele statistice ale sondajului creat pe pagina web a primăriei municipiului Slatina.
„Dragi cetățeni, îmi face mare plăcere să anunț toți slătinenii ca parcul cel nou construit va purta numele pe care comunitatea și-l dorește. Vă invit să luați parte în număr cât mai mare la sondajul nostru pentru a decide împreună care va fi denumirea acestuia.” – declară Primarul Emil Moț

Foto: Realitatea Oltului

Leave a Reply

Your email address will not be published.