prefect cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj,  Alin Tișe, i-a trimis o scrisoare deshisă președintelui PNL Ludovic Orban în care îi cere să îndrepte „greșeala” de a ceda funcția de prefect al județului celor de la UDMR. 

Am solicitat azi domnului Ludovic Orban, Președinte PNL, și domnului Florin-Vasile Cîțu, Prim-Ministrul României, numirea unui alt Prefect la Cluj.

Numirea noului prefect de Cluj este inadmisibilă pentru noi ca membri ai PNL Cluj. Spun asta în calitate de fost prefect de Cluj, Senator şi actualmente la al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj (din care două mandate ales prin vot direct de către cetăţenii judeţului Cluj).

Negocierile politice nu au ţinut cont de performanţă şi profesionalism. PNL deţinea postul de prefect de Cluj. Consecinţele politice ale acestui gest pentru noi, ca partid politic, sunt de neimaginat aici la Cluj. Sunt anumite limite şi în negocierile politice, chiar într-un Guvern de coaliţie

Eu am făcut-o, şi o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Şi nu voi fi singurul. Politica are şi ea limite peste care nu ar trebui să trecem.

Vă solicit îndreptarea acestei enorme greşeli la Guvern şi numirea ca prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj. Acest demers al meu este susţinut de un număr de peste 70 de primari, viceprimari şi consilieri judeţeni. Numărul celor nemulţumiţi de această decizie este însă infinit mai mare”, a adugă preşedintele CJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here