Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri că, in sedinta de Guvern, ca la nivelul Coaliției s-a decis să nu se facă un bilanț, așa cum era asumat, ci să se amâne acest moment pentru sfârșitul lunii iunie.

„Ne aflăm în plin proces de finalizare a jaloanelor și țintelor asumate pentru trimestrul al doilea si practic primul semestru al acestui an și am convenit la nivelul Coaliției ca procesul de evaluare pe care-l asumasem pentru primele 6 luni de Guvernare să fie prelungit până la finele lunii iunie, când fiecare dintre ministerele coordonatoare de reforme vor trebui să-și îndeplinească obiectivele asumate, exact cum sunt ele prevăzute în documentele formale.”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Premierul a atenționat miniștrii că mai sunt de efectuat anumite demersuri de făcut pentru prima cerere de finanțare.

„Vă rog să acordaţi atenţia cuvenită, pentru că, aşa cum a rezultat în ultima întâlnire a Comitetului Interministerial, sunt în curs de derulare o serie de demersuri prin care, la sfârşitul acestui an, să putem să înaintăm prima cerere de finanţare. Practic, săptămâna viitoare ministerul Investiţiilor va transmite cererea către Bruxelles”, a mai spus premierul.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.