prefect, ford

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a primit vineri, 19.02.2021, vizita directorului general și președinte FORD România, Ian Pearson și Josephine Payne, Craiova Engine Plant Manager.

Cei doi l-au informat pe reprezentantul Guvernului în județul Dolj de faptul că Josephine Payne îl va înlocui, începând cu 1 aprilie 2021, pe Ian Pearson, care se va retrage din activitatea profesională la 1 mai 2021, după 31 de ani petrecuți în cadrul Ford Motor Company. Întâlnirea a fost una pozitivă, oficialii Ford România exprimăndu-și dorința de a sprijini autoritățle locale în contextul programului de vaccinare, sens în care au fost discutate mai multe propuneri, care necesită documentare suplimentară.

Prefectul Nicușor Roșca i-a asigurat pe reprezentanții FORD România că Instituția Prefectului – Județul Dolj este un partener ferm al companiei și va înainta propunerile acestora către Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19, în vederea analizării acestora și luarea unei decizii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here