Fostul premier Victor Ponta spune ca Lege pensiilor este, de fapt, o promisiune ce nu poate fi aplicata, in acest sens solicita  ministrului Finantelor si ministrului Muncii sa faca o declaratie oficiala privind existenta si sustenabilitatea resurselor bugetare pentru aplicarea integrala si la timp a prevederilor proiectului Legii Pensiilor.

”Referitor la proiectul Legii Pensiilor – care urmeaza sa fie dezbatut si votat in Camera Deputatilor in aceasta saptamana/ parlamentarii ProRomania isi exprima public urmatoarea decizie politica :

1. Vom sustine intotdeauna si fara rezerve acordarea de drepturi suplimentare pensionarilor din Romania / in acelasi timp vom lupta impotriva acelor politicieni care fac promisiuni neserioase si nerealiste pensionarilor , incercand sa le obtina voturile prin minciuni si demagogie

2. In acest context solicitam imperativ ca Ministrul de Finante si Ministrul Muncii sa fie prezenti miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, si sa faca o declaratie oficiala privind existenta si sustenabilitatea resurselor bugetare pentru aplicarea integrala si la timp a prevederilor proiectului Legii Pensiilor

3. In baza acestei declaratii facuta de catre cei doi reprezentanti ai Guvernului in Plenul Camerei ( si a asumarii responsabilitatii politice si juridice din partea actualilor ministri ) deputatii ProRomania vor vota PENTRU proiectul de lege!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here