Ponta: ProRomania s-a consolidat pe scena politica ca fiind intre primele 4 partide

0

Presedintele Pro Romania Victor Ponta sustine ca partidul pe care il conduce se afla intre primele 4 formatiuni politice, o pozitie foarte buna avand in vedere atacurile venite din toate partile.

”ProRomania s-a consolidat pe scena politica ca fiind intre primele 4 partide ( 2 de dreapta si 2 de stanga) – tinand cont de dificultutile si atacurile venite din toate partile cred ca este o etapa buna !

Este important acum sa trecem la urmatorul nivel – la Conventia Anuala pe care o organizam pe 8 Februarie la Bucuresti vom lansa Manifestul “ProRomania” si principalele obiective politice pentru 2020-2024 .

Pentru echilibrul si normalitatea scenei politice este nevoie in Romania de politici de stanga moderne, pro dezvoltare, pro sanatate, pro educatie si pro mediu! Iar noi avem Echipa de profesionisti capabila sa promoveze aceste proiecte!

Este evident ca actuala Putere ( PNL – USR – PMP ) va esua la fel ca in 2010 – 2011 / dar oamenii au nevoie de cineva care sa se lupte cu o Putere abuziva si sa construiasca o alternativa viabila.

Drumul spre VICTORIA din 2024 incepe pe 8 Februarie – suntem ProRomania si tinem doar cu Romania!”, a scris Ponta, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here