semnaturi, pro romania, partid, euro

Intr-un interviu pentru Agerpres, fostul premier Victor Ponta vorbeste cum poate fi schimbata actuala putere politica, precizand ca, pentru a avea succes, prima miscare este inlaturaarea lui Liviu Dragne de la sefia Camerei Deputatilor.

“Prioritară este schimbarea domnului Dragnea de la Camera Deputaţilor. (…) De fapt, acolo este călcâiul lui Ahile, dacă vrei să ai succes. Altfel, la moţiunea de cenzură, atât timp cât nu votează UDMR, cât nu votează ALDE nu o să ai succes, va fi doar un eşec. (…) Atât timp cât domnul Dragnea rămâne sus acolo la pupitru şi poate să negocieze cu UDMR şi cu ALDE nu ai o şansă. Deci, din punctul de vedere al Pro România bătălia de la Camera Deputaţilor e prioritate”, a declarat Ponta.

De asemenea, Ponta spune ca doar partidul condus de el, si anume, ProRomania, poate strica actuala majoritate parlamentara.

”Ca să fiu foarte direct, cine vrea să-l schimbe pe domnul Dragnea, să-i strice majoritatea, acum, pe 26, nu în decembrie 2020, trebuie să voteze cu Pro România pentru că doar noi putem să fim o alternativă. Ceilalţi au propriul electorat, dar nu vor putea să schimbe nimic foarte repede”, a mai adaugat Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here