Fostul premier Victor Ponta sustine numire lui Isarescu pentru un nou mandat la BNR. Potrivit acestuia, susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat în funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a Românie este un act de normalitate.

”Banca Nationala a Romaniei are nevoie de stabilitate si predictibilitate – de independenta politica si functionala!

In 2014 am propus si sprijinit o echipa profesionista si independenta la conducerea BNR / vreau sa spun, pentru prima data public , ca atunci i-am propus lui Florin Georgescu ( pentru care am o prietenie si o recunostiinta fara limite ) functia de Guvernator ; iar el mi-a cerut sa ramana doar vice si sa faca o echipa unita ! Si in 2019 l-as propune tot pe Florin Georgescu- iar el ar refuza si ar prefera sa pastreze echipa actuala!

Acum este o decizie buna ca, in aceasta perioada de grava criza bugetara si economica, BNR sa ramana o oaza de profesionalism si seriozitate!

Vad ca atacurile demagogice si stupide ale unora ca Valcov, Zamfir sau Isar nu au avut niciun efect – anuntul facut azi de Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila este un semn de reintoarcere la normalitate!”, scrie Ponta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here