Ponta: Am votat Legea Pensiilor dupa ce Ministrul Finantelor si Ministrul Muncii au dat asigurari ca exista bani – in caz contrar le-am atras atentia ca raspund penal

0

Fostul premier Victor Ponta spune ca a votat lege pensiilor dupa ce a primit asigurari ca exista fondurile necesare din parte ministrului Finantelor si ministrului Munci.

Am votat PENTRU Legea Pensiilor dupa ce Ministrul Finantelor si Ministrul Muncii au dat asigurari oficiale ca exista banii necesari pentru aplicarea acesteia – in caz contrar le-am atras atentia ca raspund penal ( inchisoare pana la 12 ani) in baza Art 8 din Legea 115/1999 !

Basescu a spus in 2009 ca sunt bani de pensii ( ca Olguta acum – minciunile si isteriile Olgutei le-am ignorat – trebuie sa intelegem supararea celor care acum sunt “NIMIC” – citat din idolul ei ! Sper ca de data aceasta sa nu fie nevoie sa vina inca un Guvern “Ponta” sa dea inapoi pensiile taiate!

Tot azi am votat pentru RESPINGEREA proiectului senatorlui Brailoiu care modifica regimul pensiilor militare – ProRomania sustine aplicarea exacta si integrala a Legii 223/2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here