politia mehedintiPolițiști mehedințeni din structuri de ordine publică, rutieră, judiciar, economic, împreună cu efective de jandarmi acționează în cursul zilei de astăzi, pe raza județului pentru menținerea unui climat optim de siguranță publică.

Pe lângă dispozitivul curent, structurile angrenate acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, respectarea legislației rutiere, identificarea și reținerea persoanelor urmărite în temeiul legii și combaterea faptelor de contravin normelor de conviețuire în societate.

Pe sectoarele de drumuri județene și naționale vor fi amplasate zece echipaje video de monitorizare a traficului rutier pentru impunerea respectării legislației rutiere de către participanții la trafic.

Totodată, efectivele menționate sunt angrenate în activitățile dispuse cu peste 60 de autospeciale alături de care va fi pregătit să intervină, permanent, Serviciul de Acțiuni Speciale.

De asemenea, reamintim tuturor cetățenilor cu drept de vot, să respecte legislația pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru a preveni comiterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here