PNL Dolj a contestat candidatul PSD la Primăria Valea Stanciului, contestația fiind susținută de instanța de judecată!

Reprezentantul Partidului Național Liberal în Biroul Electoral de Circumscripție Valea Stanciului a depus o contestație împotriva candidaturii lui Gîngioveau Ionel Ovidiu, fost primar al comunei. Motivația contestației s-a bazat pe faptul că numitul în cauză are cazier judiciar și nu a fost reabilitat conform legii.

Gîngioveau Ionel Ovidiu a fost condamnat prin Sentința Penală nr. 119/2020, pronunțată de Judecătoria Segarcea, la o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice. De asemenea, a fost dispusă suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de patru ani. Această sentință penală a rămas definitivă prin neapelare la data de 12 septembrie 2020.

Decizia PSD Dolj de a susține un candidat cu probleme penale în fruntea unei localități trădează, de fapt, un mod de operare care subminează integritatea și încrederea în administrația publică locală.

PNL Dolj nu va tolera nicio abatere de la lege şi îşi asumă să apere dreptul cetăţenilor de a participa la alegeri libere şi corecte.

 

                       Biroul de presă PNL Dolj

 

1 COMENTARIU

  1. auziti ba justitiarilor inainte sa faceti pe destepti in presa ala care a pus contestatia in numele vostru pana mai ieri era consilier psd si mana dreapta a lu gangioveanu cat despre csndidata voastra nu e atat de curata precum feciosra maria ca din doi ani a reusit sasi ia atat combina de 200 mii euro cat si autopropulsata asa ca ciocu mic si joc de glezne

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.