Pesedistii mehedințeni in plin maraton electoral

0

aladin-georgescu, maraton electoralPesedistii mehedințeni au făcut din nou, la acest sfârșit de săptămână, un adevărat maraton al întâlnirilor cu alegătorii, rămânând fideli sloganului de campanie ‘PSD — Aproape de oameni’.

Sâmbătă, președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, s-a deplasat în municipiul Orșova, pentru a-l susține pe Marius Stoica, candidat la primăria municipiului. Președintele Consiliului Județean Mehedinți a fost însoțit de directorul Colegiului Național ‘Traian’ — Manuela Prajea, de vicepreședintele PSD Mehedinți, Liviu Mazilu, de candidați la funcția de consilier județean, dornici să le prezinte orșovenilor proiectele și soluțiile pentru dezvoltarea acestui important municipiu.

‘Știm câtă nevoie are Orșova de oameni competenți, cu experiență administrativă, așa cum este tânărul nostru candidat, Marius Stoica. Am mers și am verificat stadiul lucrărilor demarate la proiectul de alimentare cu apă în cartierul Poiana Stelei, unde această problemă trena de multă vreme. Guvernul Ponta a alocat, prin Compania Națională de Investiții, suma de 1,3 milioane euro pentru această importanță investiție, care urmează să fie finalizată în această toamnă. Sprijinul meu și al colegilor mei pentru acest important municipiu va continua și în următorii patru ani, pentru că avem nevoie de investiții în infrastructură, atât în cea edilitaro-socială, cât și în cea de turism, pentru ca Orșova să cunoască modernizarea pe care locuitorii săi o așteaptă de multă vreme. Am încredere în Marius Stoica, că va fi cel mai bun primar al Orșovei, din ultimii 25 de ani și în orșoveni, că vor face cea mai bună alegere!’, a declarat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.

Au urmat întâlniri cu alegătorii din Dubova, Pristol, Gîrla Mare, Vrata și Salcia, comunități pentru care proiectele de modernizare vor fi continuate și în următorii patru ani. Foarte multe realizări, în ultimii patru ani, dar și mai multe proiecte pentru următorii patru ani, despre asta au vorbit social-democrații mehedințeni, duminică, cu locuitorii orașului Vînju-Mare. De la redeschiderea Spitalului orășenesc și până la modernizarea târgului săptămânal, de la stația de transfer a deșeurilor și închiderea gropii de gunoi și până la menținerea taxelor și impozitelor locale la nivelul minim, extinderea rețelelor de apă și canalizare, reabilitarea sistemului de iliminat public și multe altele, toate au fost realizate în mandatul primarului Nicolae Rugină, în perioada 2012-2016, pentru a crește gradul de bunăstare al locuitorilor din Vînju-Mare.

De altfel, președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, a subliniat importanța continuării proiectelor de modernizare în Vînju-Mare:

‘De-a lungul ultimilor patru ani, am realizat proiecte care au dezvoltat Mehedințiul și au contribuit la creșterea gradului de confort și bunăstare al mehedințenilor, fie că ne referim aici la infrastructura rutieră, fie la infrastructura de utilități — introducerea de sisteme de alimentare cu apă și canalizare, la modernizarea și dotarea unităților medicale și medico-sociale și nu numai.

Partidul Social Democrat Mehedinți are acum candidați cu experiență și expertiză în administrația publică locală, pregătiți cu noi proiecte pentru comunitățile lor, așa cum este Nicolae Rugină pentru Vînju-Mare, un om serios și dedicat comunității sale!’. Întâlnirile social-democraților mehedințeni cu alegătorii au continuat duminică la Cujmir, Obârșia, Braniștea și Vînători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here