Perchezitii in Vâlcea si Dolj! Anchetatorii au descins şi la sediul Trezoreriei Drăgăşani si primăriei localităţii Prundeni

Perchezitii in Vâlcea si Dolj! Anchetatorii au descins şi la sediul Trezoreriei Drăgăşani si primăriei localităţii Prundeni

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, de serviciu și fals.

În cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie 2017, pe baza autorizațiilor emise de către instanță, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție, 33 percheziții pe raza județelor Vâlcea, Dolj și mun. București, inclusiv la o instituție publică.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.