ABONAMENTE SLATINAIncepand de marti, 31 mai, Primăria municipiului Slatina anunta deschiderea unui nou punct  de vânzare abonamente aferent liniilor de transport în comun.

”In urma solicitărilor numeroase și repetate venite din partea mai multor categorii de cetățeni din municipiu, cu precădere persoane vârstnice, suntem în măsură să anunțăm că, începând cu data de 31 mai, SC LOCTRANS SA va deschide un nou punct de vânzare abonamente aferent liniilor de transport în comun din localitate.

Locatia noului punct de lucru cu publicul este în bulevardul A.I. Cuza, nr. 22, bl. FA 21, parter, lângă casieria Companiei de Apă ‘OLT’. Noul punct de lucru a fost amenajat corespunzător și dotat cu sală de așteptare și aer condiționat. De menționat că noul punct de lucru cu publicul al LOCTRANS SA va elibera toate tipurile de abonamente pentru transportul în comun din municipiu — pentru toate categoriile de persoane” informeaza municipalitatea.

De asemenea, SC LOCTRANS SA va elibera în continuare abonamente pentru transportul în comun din localitate la sediul din str. Crișan, nr. 33, si, periodic, la punctul de lucru de la Catedrală (o săptămână înainte de data de 15 ale lunii, respectiv 30 ale aceleiași luni).

Programul de lucru este: Luni — Vineri, între orele 7:30 — 17:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here