Olt: Primăria Slatina organizeaza cea de-a zecea ediție a concursului ”DISNEY CUP”

Olt: Primăria Slatina organizeaza cea de-a  zecea ediție a concursului ”DISNEY CUP”

primaria slatinaPrimăria municipiului Slatina anunță organizarea celei de-a zecea ediții a concursului ”DISNEY CUP”, competiție la care vor putea participa copii din clasele V-VII și planificată a se derula miercuri – 15 iunie, ora 12.30, la sediul fiecărei unități școlare din localitate. În acest sens, fiecare unitate de învățământ din municipiu va depune la sediul primăriei o listă cu elevii care vor participa la concurs până cel mai târziu luni – 13 iunie, ora 14.00.

Concursul, prevăzut în Planul de proiecte și manifestări cultural-sportive pe anul 2016 al Primăriei Slatina, va consta în susținerea unui test de întrebări din aria curriculară a fiecărui ciclu gimnazial anterior menționat, pe o durată de 20 de minute. Testul de baraj va avea loc joi – 16 iunie, ora 10.00, în cadrul acelorași locații în care s-a derulat prima etapă. Întrebările vor fi elaborate de către Inspectoratul Școlar Județean Olt. Unitățile școlare unde se va derula concursul vor asigura săli de clasă și personal pentru buna desfășurare a competiției. Anunțarea câștigătorilor va fi făcută în termen de zece zile de la derularea concursului.
Ultima etapă a competiției ”DISNEY CUP” reprezintă o excursie la Disneyland – Paris (Franța), la care vor participa câte trei elevi câștigători de la fiecare unitate de învățământ, pe fiecare ciclu gimnazial participant la concurs. Cheltuielile prevăzute de organizarea excursiei la Disneyland – Paris (transport, cazare, masă, vizite obiective turistice, tur oraș, asigurare sănătate) vor fi asigurate de la bugetul local, suma alocată pe acest an fiind de 220.000 lei. Deplasarea în Franța va fi anunțată din timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.