Olt: Primăria municipiului Slatina continuă acțiunea de distribuire a pachetelor cu alimente către beneficiarii Programului operațional ”Ajutorarea persoanelor defavorizate”

Olt: Primăria municipiului Slatina continuă acțiunea de distribuire a pachetelor cu alimente către beneficiarii Programului operațional ”Ajutorarea persoanelor defavorizate”

 pachete alimenteAstfel, în această săptămână (18-22 iulie), sunt așteptați să-și ridice pachetele cu alimente pensionarii din municipiu ale căror drepturi bănești obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, sunt de până la 450 lei/lună inclusiv.

Distribuirea are loc tot la cantina Colegiului Tehnic ”Ion Mincu” de pe strada Drăgănești, nr. 25, de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00.
.
Fiecare beneficiar primește câte o cutie cu alimente (8,8 kg./cutie). Conținutul fiecărui pachet constă în:
1. Faină albă de grâu ……………………. 1 kg.
2. Mălai ……………………………………… 2 kg.
3. Paste făinoase …………………………. 400 g.
4. Ulei ……………………………………….. 2 litri
5. Zahăr …………………………………….. 1 kg.
6. Conserva carne de vita ………………. o cutie de 300 g.
7. Conserva pateu de ficat de porc …….o cutie de 200 g.
8. Orez ……………………………………… 1 kg.
9. Conserva de pasta de tomate ………. o cutie de 400 g.
10. Fasole boabe …………………………. o punga de 500 g.
.
Distribuirea alimentelor va continua până pe data de 5 august, după următorul calendar:
— 18-22 iulie: pensionari (toate categoriile);
— 25-29 iulie: persoanele cu handicap grav şi accentuat;
— 1-5 august: alte persoane care nu sunt incluse in categoriile enumerate și care sunt în evidența Direcției Protecție și Asistență Socială din cadrul Primăriei Slatina.
Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiari sau reprezentanții legali ai acestora, de la punctul de distribuție mai-sus menționat, pe baza actului de identitate și a documentului din care rezultă apartenența beneficiarului la una din categoriile enumerate. Reprezentanții legali vor prezenta, în plus, actul propriu de identitate și documentul prin care s-a instituit reprezentarea. Documentele prezentate, trebuie să fie valabile la data distribuției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.