Olt: Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale începând cu data de 7 decembrie

Olt: Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale începând cu data de 7 decembrie

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale începând cu data de 7 decembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 5.670 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 5.360 persoane.

Acțiunea de distribuire/depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 18 septembrie – 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor fi puse GRATUIT la dispoziția cetățenilor și vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Primăria municipiului Slatina acordă aceste tichete sociale de două ori pe an: cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi de Paşte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 126 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale este atașată prezentului comunicat, dar poate și consultată și pe siteul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.