Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul asasinului din judetul Olt. In urma perchezitiilor efectuate le domiciliul Gheorghe Dincă, principalul suspect in cazul disparitiei celor dou minore din judetul Olt, achetatorii au descoperit mai multe oase si pungi cu carne, despre care se crede că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu. De asemenea, De asemenea, anchetatorii au mai găsit în locuinţa bărbatului mai mulţi dinţi ce par a fi de om.

“În cazul minorei de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariţie a fost sesizată joi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. Ancheta este în plină desfăşurare”.

De asemenea, conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal”, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române.
, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Precizările vin după ce mai multe prcheziții au fost efectuate la locuința unui mecanic, după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o mașină. Ulterior, mecanicul a fost dus la audieri, după ce într-un butoi în imobilul în care stătea au fost găsite rămășițe umane și bijuterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here