Oasele găsite în pădurea de langa Caracal nu apartin Alexandrei Macesanu!

0

IML arunca bomba:  Oasele găsite în pădurea de langa Caracal nu apartin Alexandrei Macesanu! Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că, in sacul aruncat in padure sunt osemintele  Luizei, fata disparuta in luna aprilie.

Conform INML, fragmentele osoase aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 19 ani. Urmează ca specialiștii de la INML să facă noi teste pentru a vedea dacă acestea sunt ale Luizei Melencu.

“Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ‘Mina Minovici’ a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 – 19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, se arata in comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here