Pentru a avea bani pentru clientela politica, PSD vrea sa introduca impozitul progresiv si majorarea impozitului pe proprietate, sustine deputatul Nicolae Giugea, intr-o postare pe Facebook.

”Au nevoie de bani pentru clientela lor politică. Și, pentru asta s-au gândit să mai pună taxe pe umerii celor care muncesc și care produc. De aceea, vântură ideea impozitului progresiv, și al creșterii impozitului pe proprietate.

Ce nu înțeleg ei este faptul că toată această creștere de taxe, și inflația pe care o încurajează pentru a strânge bani mai mulți la buget nu fac altceva decât să îi sărăcească pe oameni.

Soluția normală este sporirea investițiilor, alocarea de fonduri pentru lucrări publice, încurajarea economiei private. De aici vor veni banii pentru creșterile salariale și de pensii.
PS: Domnule Ciolacu știți cine este cel mai mare speculant al creșterii prețurilor și taxelor? Statul. O să vă demonstrez, cu cifre, săptămâna viitoare”, scrie Nicolae Giugea, deputat Forta Dreptei, pe poagina de Facebook.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.