giugea

Deputatul PNL de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca, in cel mai scurt timp, doljenii vor avea acces la una dintre cele mai importante resurse – gazele naturale. Liberalul spune ca tronsonul Craiova – Segarcea este finalizat, iar la tronsonul Segarcea – Calafat se lucreaza.

”Ieri am participat la o întâlnire cu conducerea Transgaz, unde am discutat despre stadiul conductei de gaz DN 500 Craiova – Segarcea – Băilești – Calafat. Este una dintre cele mai importante investiții pe care Guvernul Orban a susținut-o pentru Dolj, și care acum a fost
preluată de Guvernul Câțu.
În momentul de față tronsonul Craiova – Segarcea este finalizat. După cum a declarat Ion Sterian, directorul general al Transgaz, se lucrează la tronsonul Segarcea – Calafat. A fost elaborat Studiul de Fezabilitate și este în curs de finalizare Proiectul Tehnic. Termenul de finalizare al investiției este trimestrul I al anului 2023. Al doilea tronson are o lungime de 82 de km și va alimenta 27 de comune și orașe.
Astfel doljenii vor avea acces la una dintre cele mai importante resurse – gazele naturale. În același timp este un pas important pentru reducerea emisiilor de carbon, prin diminuarea folosirii combustibilor fosili sau a lemnelor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here