nicolae giugea, pnl, craiova, primar

 Deputatul PNL Nicolae Giugea face o comparație între ultimele ședințe de Consiliu Local din Oradea și Craiova. Astfel, la Craiova, în ultima ședință, vechiul consiliu a votat, printre altele, să prelungeacă mandatul directorului de la Salubritate Craiova cu 4 ani, deși mandatul lui expiră abia la anul, iar la Oradea, în ultima ședință, vechiul consiliu local a votat, printre altele, alocarea a un milion de euro pentru drumul expres Oradea-Arad.

”Toți sunt la fel!”

Am auzit asta de sute de ori în campania electorală. ”Toți politicienii sunt la fel. Nimeni nu face nimic. Ce rost are să mergem la vot, dacă nimic nu se schimbă?”
Haideți să vedem dacă este așa. Să facem o comparație între ultimele ședințe de Consiliu Local din Oradea și Craiova.

La Oradea, în ultima ședință, vechiul consiliu local a votat, printre altele, alocarea a un milion de euro pentru drumul expres Oradea-Arad și încă 2 milioane de euro pentru un proiect prin care este valorificată apa geotermală.

La Craiova, în ultima ședință, vechiul consiliu a votat, printre altele, să prelungeacă mandatul directorului de la Salubritate Craiova cu 4 ani, deși mandatul lui expiră abia la anul. Desigur, PSD este disperat că a pierdut majoritatea în Consiliu și a găsit metoda prin care să îl răsplătească pe directorul care și-a trimis angajații în campanie în timpul programului.

Dezvoltare a orașului, versus răsplătirea clientelei politice. Cum rămâne? Toți sunt la fel?”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here