La nivelul PNL, rata de multiplicare a proiectelor este de 5 la 1. Asta înseamnă că avem oameni profesionişti, că ştim şi că ne pasă de oameni si ca că primarii liberali trebuie să fie în permanență deschiși cu cetățenii, a declarat presedintele PNL, Nicolae Ciucă, la Calafat.

“Dacă vreţi, putem face un raport între administraţiile liberale şi celelalte administraţii. La nivelul PNL, rata de multiplicare a proiectelor este de 5 la 1. Asta înseamnă că avem oameni profesionişti, că ştim şi că ne pasă de oameni, asta este echipa PNL şi asta le voi cere permanent de aici încolo.

Noi am venit să vă garantăm sprijinul nostru. Din păcate judeţul Dolj are 120 de mii de hectare care au intrat în procesul de deşertificare iar când vine vorba de plantare de păduri, am făcut proiecte pornind de la drumul pe care-l făceam când eram copil şi treceam prin pădurile de salcâm.

Am citit care este pericolul privind deşertificarea, am derulat un proiect începând cu oamenii de la cabinetul senatorial până la primari, dunele de nisip au crescut cu 2- 3 metri, este într-adevăr un pericol.

Le spun liberalilor să meargă la oameni şi să recunoască cu onestitate ceea ce au reuşit şi ce nu au reuşit să facă, este important să avem acest dialog onest cu oamenii“, a declarat presedintele PNL, Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.