Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri despre blocajul din coaliţie privind data alegerilor prezidenţiale, că chiar un conflict deschis nu este şi că în momentul de faţă sunt în negocieri. ”Fiecare dintre partide a decis că va avea propriul candidat, motiv pentru care consider că trebuie să discutăm foarte serios data alegerilor prezidenţiale”, a spus Nicolae Ciuca, potrivit news.ro.

”Chiar un conflict deschis nu este, în momentul de faţă suntem în negocieri şi toate aceste chestiuni se derulează din cauza faptului că, atunci când am discutat despre alegerile prezidenţiale, s-a avut în vedere candidat comun şi listă comună. Motiv pentru care, după întâlnirile de la Braşov şi Sâmbăta de Sus, fiecare dintre partide a decis că va avea propriul candidat, motiv pentru care consider că trebuie să discutăm foarte serios data alegerilor prezidenţiale”, a spus preşedintele PNL.

”Este o chestiune care nu se încadrează în linia de relevanţă a alegerilor prezidenţiale şi, din acest punct de vedere, consider că nu este niciun fel de problemă dacă lăsăm timpul să îşi vadă de drum iar noi să ne angajăm în tot ceea ce înseamnă dezbaterea pe programe, pe proiecte, în cadrul campaniei”, a explicat Ciucă.

Întrebat dacă se poate lua o decizie vineri în coaliţie, Nicolae Ciucă a spus: ”Întotdeauna este loc pentru a avea o decizie, până în momentul în care nu se vor încheia aceste negocieri eu sper să existe şi o decizie”.

”Cert este că nu cred că este corect să venim în astfel de situaţii să dăm tot felul de pronosticuri şi să ne folosim de date, în condiţiile în care, personal, nu am vorbit niciodată despre cineva anume şi nu este bine să anticipezi ceva ce va fi decis de cetăţeni, la vot.

Nu este prima dată când mă atacă cineva, eu cred că este bine fiecare să ne vedem de drumul nostru pentru că, atunci când venim cu astfel de supoziţii, date, neglijăm ceva care de fiecare dată şi-a spus cuvântul, neglijăm votul cetăţenilor iar noi facem politică pentru cetăţeni şi nu pentru noi”, a mai spus preşedintele PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.