Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, senatorul Mario Ovidiu Oprea si deputatul Nicolae Giugea s-au intalnit duminica cu locuitorii din Valea Stanciului, Gingiova, Zaval, Calarasi, Bechet si Dabuleni.

Ministrul Apararii, Ionel Ciuca, a subliniat faptul ca, viitorul guvern liberal are ca principal obiectiv dezvoltarea mediului rural, numai prinin investii majore putem stopa migratia tinerilor peste hotare. 

”Ce inseamna infrastructura pentru investitii: sistemul venos! Tot ceea ce inseamna viata economica nu poate sa existe fara o infrastructura. Dincolo de certitudinele astea, care cu siguranta se vor concretiza, pentru ca nu venim sa va vindem iluzii, asa cum fac altii. Aceste sunt in program, sunt finantate,  iar dincolo de acestea sunt elementele de sanatate pe care Guvernul, in momentul de fata, datorita in mod deosebit acestei situatii in care ne aflam,  a fost nevoit sa se concentreze si sa identifice solutiile pe care le are la indemna astfel incat sa putem sa crestem calitatea actului medical. Desigur, nu numai pe perioada de pandemie. Cele trei Spitale Regionale pe care ne putem permite sa le construim, realist, nu opt, asa cum a mai promis cineva ca face 8 spitale in 4 ani, dar nu a facut niciunul. Cele care cu adevarat au primit finantare sunt cele de la Craiova, Iasi si Cluj. Avem terenul alocat, avem finantarea, deci constructia acestor spitale este garantata.

Ceea ce, de asemenea, constituie un alt obiectiv foarte  important este acela ca, la  nivelul rural sa putem sa asiguram desfasurarea actului medical in centre medicale: 1 450 de centre medicale sunt asumate in aceasta guvernare. Am vazut cat se poate de clar ca, intr-o sitiuatie de criza, nu putem sa functionam doar cu spitalele. Concentrarea activitatii numai pe spitale nu poate sa acopere nevoile de care au nevoie cetatenii”, a declarat Nicolae Ciuca.

De asemenea, ministrul Nicolae Ciuca a mai adaugat cateva informatii legate de un nou contract de investitii la Fabrica de Avioane Craiova, dar si alte investitii la obiective militare din Craiova.

“Investitiile la Fabrica de Avioane Craiova reprezita 275 de milioane de lei fara TVA. Urmatorul contract este in negociere cu Ministerul Apararii . Investitiile in infrastructura la Liceul Militar din Craiova, la structurile miliatare, de asemenea, cat se poate de evidente, discutam de aproape 300 de milioane de lei”, a mai adaugat Nicolae Ciuca, candidat PNL Dolj la Senat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here