craiova, miros, psd

Un miros groaznic de fecale si urina imi intoarce nasul la 90 de grade, ma aflu la intersecția străzilor Dezrobirii și Traian Lalescu – Craiova, ora 15.00.

La catva metri de intersectie, pe trotuar, sub un copac, un barbat de varsta medie si-a aranjat un culcus in toata regula:patul a fost inlocuit de o saltea mizerabia, iar un maldar de carpe tin loc de invelis. In jurul lui este mizerie, multa mizerie, urme de fecale si urina. Cativa trecatorii isi pun mana la nas si injura, probabil pe cei care ar trebui sa gestioneze si astfel de situatii, cei care administreaza acest oras.

Imi continui drumul pe trotuar, din mormanul de carpe se aude un sforait, semn ca sub acele carpe doarme cineva. Vad o mana, apoi un picior. Imi continui drumul catre strada Calea Bucuresti, mirosul de urina si fecale este insuportabil si parca ma urmareste, desi ma aflu la zeci de metri de acel loc.

Asta e Craiova administrata de PSD! Asta se intampla, de regula, in orasele unde administratia este incompetenta, este depasita de situatie, incapabila sa gestioneze si astfel de situatii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here