In pragul unei motiuni de cenzura anuntate de presedintele PNL Ludovic Orban, minoritatile germane din Romania anunta ca vor vota motiune impotriva guvernului Dancila, anunta deputatul minorității germane, Ovidiu Gant.

Premierul Viorica Dancila anunta ca va discuta cu fiecare parlamentar pentru a intruni un numar suficient de voturi pentru mentinerea actualului cabinet.

”Deoarece Guvernul și-a pierdut majoritatea în Parlament și premierul Viorica Vasilica Dancila a afirmat că va negocia cu fiecare parlamentar în parte, pentru a obține o nouă susținere, vreau să vă informez, stimati prieteni, ca nu voi negocia nimic cu premierul. Mai mult, refuz să discut cu această persoană care a tolerat atacurile cele mai mizerabile lansate la adresa minorității germane și a președintelui Klaus Iohannis de către consilierii si ministrii săi. În consecință, voi vota în favoarea oricărei moțiuni de cenzură ce va fi depusă pentru destituirea acestui guvern, care reprezintă o rușine națională”, a scris deputatul Ovidiu Ganț pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here