Miniştrii ALDE nu vor participa la şedinţa de Guvern de luni

0
ponta, alde, tariceanu, guvernare

Dupa nemultumirile trasate in urma cu cuteva zile, miniştrii ALDE anunta nu vor participa la şedinţa de Guvern de luni, de la ora 14.00, dacă se va discuta şi adopta rectificarea bugetară, anunta STIRIPESURSE.RO.

Coaliţia PSD-ALDE se află în cel mai tensionat moment, după ce ALDE s-a exprimat împotriva rectificării bugetare pregătite de Guvern. Surse politice au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că miniştrii ALDE nu vor participa la şedinţa de Guvern de luni, de la ora 14.00, dacă se va discuta şi adopta rectificarea bugetară.

Potrivit surselor politice, se poartă negocieri pentru salvarea situaţiei, în condiţiile în care tot luni, de la ora 17.00, are loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care urmează să se respingă solicitatea ALDE de cooptare a Pro România la guvernare.

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a declarat că opțiunea ruperii alianței ALDE-PSD este deschisă. El a spus că au existat discuții cu premierul Viorica Dăncilă despre o posibilă restructurare guvernamentală, reducerea numărului de ministere și alocarea unui număr “considerabil” de portofolii către ALDE-ProRomânia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here