„Îmi face o deosebită plăcere să particip la acest eveniment marcant pentru sistemul de învățământ doljean, care își celebrează astăzi una dintre cele mai reprezentative instituții ale sale.
Înalta calitate a actului educațional a definit tot timpul Colegiul Național «Frații Buzești», fiind atestată de bogata galerie a figurilor ilustre care s-au format aici, personalități printre care se regăsesc un scriitor de talia lui Marin Sorescu, un pictor precum Sabin Bălașa, foști președinți ai Academiei Române, sau, în zilele noastre, unul dintre cei mai cunoscuți medici ai țării, profesorul și doctorul Irinel Popescu.
Ne onorează să vă fim alături la ceas aniversar, după cum ne onorează să putem veni în sprijinul sistemului educațional de fiecare dată când avem ocazia, prin parteneriate derulate în beneficul învățământului și prin recompensarea elevilor cu performanțe deosebite – o susținere pe care vă asigur că puteți conta și în viitor.
În numele meu și al întregii conduceri executive a Consiliului Județean Dolj, vă doresc succes în continuare și cât mai multe reușite notabile, astfel încât să duceți renumele acestei reputate instituții mai departe.“

BIROUL DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here