Un primar din Mehedinti si-a retras candidatura de pe listele PNL  si a anuntat ca va candida la alegerile din 5 iunie din partea Partidului Social Democrat. Este vorba de Constantin Trușcă, primarul comunei Șimian, acesta va candida din parte  PSD.

Presedintele CJ Mehedinti saluta decizia primarului comunei Șimian, Constantin Trușcă, de a-și retrage candidatura depusă pe listele PNL și de a candida la alegerile din 5 iunie din partea Partidului Social Democrat Mehedinți.

Îi mulțumesc primarului Constantin Trușcă pentru faptul că nu-și dezamăgește alegătorii, care nu au uitat guvernarea bună a PSD și sunt convins că această încredere se va vedea la alegerile locale.

Bâlbâiala, lipsa de coerență și de sinceritate a liberalilor i-a determinat și pe primarii comunelor Husnicioara și Ilovița să renunțe la înscrierea în PNL și să rămână de partea Partidului Social Democrat.

Încă o dată se dovedește că forța noastră stă în oamenii noștri și în comunitățile mehedințene de care suntem mereu alături.

Doresc să-i asigur pe toți primarii Partidului Social Democrat Mehedinți și pe alegătorii mehedințeni că au în mine un partener de nădejde, iar proiectele mele sunt dezvoltarea și modernizarea județului și nu vânzarea de iluzii în campania electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here