Mehedinti: Diplome de antreprenoriat persoanelor care au absolvit cursurile antreprenoriale in cadrul proiectului ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”

0

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți

Apelul pentru proiecte POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Titlul proiectului: StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia

Contract: POCU/82/3/7/105646

In data de 31 IULIE 2019, reprezentantii beneficiarului Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia alaturi de partenerul Universitatea Constantin Brancusi Tg-jiu, vor fi prezenti in localitatea DROBETA TURNU-SEVERIN pentru a înmâna diplomele de antreprenoriat persoanelor care au absolvit cursurile antreprenoriale in cadrul proiectului StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”.

Acestia sunt asteptati la ora 12.00, la Restaurant Taboo (Padurea Crihala, 25200 Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti)

In urma acestor cursuri ei au avut posibilitatea de se inscrie intr-un concurs de planuri de afaceri, in judetul Mehedinti a fost desemnat un singur castigator a unei finantari in valoare de 178 000 lei, iar un castigator din judetul OLT, isi va demara afacerea tot in Mehedinti!

proiect valce, camera comert

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here