În perioada 26-28 august, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au fost prezenți în municipiul Drobeta Turnu Severin și pe raza județului Mehedinți și au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

 

În perioada amintită, jandarmii mehedințeni au constatat 24 de abateri de la normele legale în vigoare (6 avertismente și 18 amenzi), aplicând sancțiuni contravenționale în valoare de 7300 lei.

Astfel, majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii și expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocare și participare la scandal, cerșetorie, practicarea prostituției.

Jandarmeria Mehedinți continuă acțiunile în vederea prevenirii fenomenului contravențional și infracțional și recomandă cetățenilor în caz de urgență să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică, în vederea luării măsurilor legale care se impun, conform legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here