Având în vedere prognoza meteorologică şi hidrologică existentă, faptul că începând cu ora 16,00 în 18 judeţe, inclusiv judeţul Mehedinţi, se instituie COD PORTOCALIU, azi la ora 10,30, în sistem videoconferinţă a avut loc şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, condusă personal de doamna ministru Carmen Daniela DAN.

La nivelul judeţului nostru, la videoconferinţă au participat membrii comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă, sub conducerea domnului Nicolae DRĂGHIEA, în calitate de preşedinte.

Pe lângă membri comitetului, la videoconferinţă în cadrul Prefecturii Mehedinţi, au participat doamna Alina TEIŞ – deputat şi domnul Alin CHIRILĂ – secretar de stat.

Domnul Nicolae DRĂGHIEA a informat conducerea C.N.S.S.U. că la nivelul judeţului Mehedinţi au fost luate toate măsurile organizatorice pentru informarea populaţiei din zonele de risc, fiind instituit serviciul de permanenţă la nivelul primăriilor, iar la nivel judeţean, începând cu ora 16,00, va fi activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Comandă a Intervenţiilor. În plus, pe perioada codului portocaliu vor fi monitorizate în mod permanent cursurile de ape din judeţ.

Pe această cale, prefectul judeţului recomandă tuturor mehedinţenilor să urmărească cu atenţie recomandările autorităţilor şi să se conformeze, după caz, măsurilor dispuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here