Presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul liberal a lansat unul dintre cele mai realiste planuri de investitii economice din ultimii 30 de ani, care se bazeaza pe noi modele de crestere economica.

Senatorul PNL a subliniat ca, in mod paradoxal, criza criza COVID 19 a accelerat digitalizarea Romaniei.

”In conjuctura actuala avem aproximativ 2 milioane de romani, repatriati in timpul crizei, carora Romania trebuie sa le ofere locuri de munca. Investitiile de acum vor asigura o crestere economica reala, sustenabilă pentru pensii si pentru aloocatii in viitor.

Comentariile de pe canapea, si fara sa fi citit mare lucru din acest plan, ale pesd ului, ca le-au fost furate programele. Le-au fost furate autostrazile, drumul expres,  spitalele regionale pe care nu le-au facut. Programul se bazeaza pe un nou model de crestere economica, dezvoltarea si stimularea capitalului autohton si al competivitatii companiilor romanesti: investitii in domenii strategice ale infrastructurii publice, transformarea digitala a economiei si administratiei publice si pregatirea economiei pentru revolutia tehnologica”, a declarat Mario Ovidiu Oprea.

De asemnea, senatorul PNL a reamintit ca, in Planul de investitii a fost prins si spitalul regional de la Craiova, alaturi de Iasi si Cluj, care va avea cel mai mare buget.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here