Incetarea contractului de finanţare aferent proiectului „Modernizare depou şi Modernizarea staţiilor de redresare pentru alimentarea electrică a tramvaielor – Faza 2 – Modernizare depou tramvaie”este un mare insucces al Primariei Craiova, a declarat, joi, in sedinta de CLM, consilierul liberal Marinel Florescu.

”Incetarea acestui contract intre Ministerul Dezvoltarii si Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia si primaria Craiova, dupa parerea mea, este un mare insucces al Primariei Craiova. S-a pierdut ocazia modernizarii depoului de tramvaie si a statiilor de alimentare si au mai trecut inca trei ani, s-au pierdut, practic, inca trei ani. Consecintele le vom vedea in transportil public in Craiova cu tramvaiul. Asta e siuatia, eu ma voi abtine, pentru a nu fi parte la acest insucces. Doamna primar, timpul trecut nu ni-l mai da nimeni inapoi, iar faptul ca acest proiect a inceput tarziu, pe programul financiar pe bugetul 2014-2020, noi am depus proiectul in 2019, aproape ca stiam de la inceput ca nu pre mai este timpul necesar, dar asta e alta discutie si ne apartine noua, primariei Craiova, faptul ca l-am depus tarziu, nu schimbarilor de pret”, a declarat Marinel Florescu, consilier local PNL.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

2 COMENTARII

  1. Pai au dat șpaga olgutei? Sau au atribuit contractul vreuneia din firmele ei? Pai și atunci cum vrea el sa facă depoul???

  2. Nu voi PNL ati dat Consiliul Local PSD-ului? Nu consilierul PNL care a votat cu PSD cand s-au ales viceprimarii a fost uns prefect de catre Ciuca?
    Credeti ca va mai voteaza cineva?
    De ce sa va voteze? Sa va vindeti(sa ne vindeti) la PSD?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.