Marian Vasile, consilier local al municipiului Craiova din partea Partidului Național Liberal, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca, desi consiliul local s-a schimbat, vechiul consiliu s-a reunit in sedinta de urgenta – pe ordinea de zi au fost introduse doua puncte importante, si anume, banul public si functiile.

”Desi consiliul local a fost schimbat, ieri am primit un mesaj prin care am fost convocat astazi la o sedinta de urgenta la Primaria Craiova. Uitandu-ne cu atentie sa vedem caracterul de urgenta al acestei sedinte, am constata doua puncte care vizeaza banul public si functiile, prin care soldateii Olgutei Vasilescu, din Primaria Craiova, vor sa le fure pe ultima suta de metri. Este greu de crezut ca acesti soldatei ai Olgutei Vasilescu fac acest lucru de capul lor sau, cel putin, fara acceptul doamnei primar. Vizeaza banul public ca vor sa imprumute inca 9 milioane de euro, neasteptand cateva zile pana intra noul consiliul local in atributii, daca putem face acest lucru, daca e oportun.

Doresc sa prelungeasca mandatul adminstratorului de la  Salubritate Craiova, administrator al carui mandat expira la anul viitor, in 2021. Dansii vor astazi, cu cateva zile inainte de a intra in atributii noul consiliul local, sa ii prelungeasca mandatul cu 4 ani de zile. Singura explicatie in raport este ca trebuie sa faca acest lucru. Uite ca nu trebuie sa facem acest lucru. O somam public pe Olguta Vasilescu sa respecte votul de pe 27 septembrie”, a declarat consilierul local Marian Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here