Partidul Social Democrat va avea o concurenta serioasa, nu numai pe ideologile, ci si prin denumirea nolui partid ce urmeaza a fi lansat de fostul primar Maria Vanghelie.

Vreau să mă bat, de aceea am făcut şi acest partid, a cărui lansare o să o facem în luna ianuarie. Se numeşte Partidul Social Democrat Independent – PSDI şi cred că românii vor înţelege şi vom izbândi să ne debarasăm de aceste gunoaie care au distrus această ţară. (…) O să fie un partid de stânga, un partid – dacă vreţi – în care muncitorii să se regăsească, şi când spunem muncitori, ne referim de la CFR-işti, de la cei care lucrează pe vagoane până la vânzătorii de la Metro, de la Carrefour, că nu mai există nimeni astăzi care să poată să le ia apărarea.

Trebuie subliniat şi văzut lucrurile corecte, naţionaliste. În această ţară, nimeni nu mai are curajul să spună o serie de nereguli care se întâmplă şi inclusiv acele abateri care se întâmplă la Uniunea Europeană (…) Va fi un partid de stânga, la stânga PSD-ului, stânga naţionalistă, în sensul cel mai coerent al lucrurilor, în sens pozitiv. (…) Foarte multe persoane cunoscute, le veţi vedea în ianuarie. Vom avea candidaţi la europarlamentare”, a declarat Vanghelie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here