Situata la 60 km de municipiul Craiova, comuna Macesu de Sus a inceput sa se transforme incetul cu incetul, intr-o localitatate demna de secolul în care traim. Autoritatile locale au inteles nevoile oamenilor si au demarat de-alungul ultimilor ani o serie importanta de proiecte, vitale pentru ca cetatenii localitatii sa traisca la standarde normale.

Investitii in infrastructura rutieră

Administratia liberala din Macesul de Sus a reusit performanta de a asfalta in totalitate drumurile din localitate si chiar un drum de exploatare, o centura ocolitoare care are utilitatea de a evita trenzitarea localitatii a vehiculelor de mare tonaj.

Alimentare cu apa in comuna

Macesul de Sus se afla printe primele comune din judetul Dolj in care a fost introdus sistemul public de alimentare cu apa potabila. Beneficiile acestor lucrări se răsfrâng asupra populației, prin creșterea calității vieții, prin grija față de sănătatea oamenilor din comuna. Investitiile vor continua si in viitor, ne asigura edilul comunei Macesu de Sus, Nicu Ciprian Marian.

Administrația liberala de la Macesu de Sus este determinată să pună în aplicare proiecte menite să dezvolte comunitatea

‘In viitorul apropiat vom demara o serie de proiecte importante pentru comunitatea noastra, iar cel mai asteptat proiect se refera la demararea lucrărilor la sistemul de canalizare al comunei. De asemnea, un alt proiect important din punct de vedere al infrastructurii rutiere se refara la asfaltarea drumului care leaga comuna Macesul de Sus de Gangiova, acest proiect este finantat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Tot in viitorul apropiat vom demara si lucrarile de pietruire a drumului care leaga comuna Macesu de Sus de satul Sapata”, a declarat Nicu Ciprian Marian, primarul comunei Macesu de Sus.

 

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.