Premierul Ludovic Orban a vizitat, in aceasta dupa-amiaza, santierul Drumului Expres Craiova – Pitesti, Tronsonul 2. Premierul a fost surprins de evolutia foarte buna a lucrarilor, fiind convins ca acestea se vor finaliza inainte de termenul prevazut in contract

”Firma domnului Umbrarescu nu ma surprinde, intrucat am fost pe Centura Bacaului si acolo am fost impresonat de progresul extraordinar si, practic, cred ca va fi data in circulatie cat de curand. Si aici, la Drumul Expres Craiova – Pitesti lucrarile se deruleaza intr-un ritm extrem de sustinut, deja pe 70% se va ajunge in situatia de a se putea turna asfalat, podul peste Olt, care este unul spectaculos, este in faza de montare a partilor metalice, lucrurile evolueaza foarte bine si sunt optimist ca lucrarile se vor termina inainte de termenul prevazut in contract”, a declarat premierul Ludovic Orban, la santierul drumului Expres Craiova -Pitesi, Tronsonul 2.

Pe parcursul vizitei, premierul a fost insotit de liderul PNL Dolj,  Ștefan Stoica, deputatul PNL Olt, Gigel Știrbu si prefectul judetului Dolj, Nicusor Rosca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here