Premierul Ludovic Orban someaza PSD sa inceteze atacurile mizerabile la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a PNL.

”Din pacate, PSD nu a inteles nimic si otraveste aerul acestei campanii electorale. Somam PSD ul sa inceteze atacurile mizerabile. Somam PSD ul sa inceteze atacuri;le mizerabile impotricva presedintelui Klaus Iohannis. Somam PSD ul sa inceteze stilul de campanie bazat pe minciuna, calomnie si dezinformare. PNL isi propune, asa cum a anuntat, in primele saptamani de campanie am pregatit programul de guvernare, am aratat romanilor ce vrem sa facem pentru Romania. In ultimele doua saptamani vom trasmite efectele favorabile ale Programului national de dezvoltare al PNL, pentru fiecare roman. Vom face o campanie de prezentare a tuturor obiectivelor de investitii pe care dorim sa le finalizam, in urmatorii 4 ani.

Vom face o campanie pentru a prezenta toate reformele pe care le vom face. Vom face o campanie, in care vom prezenta repararea tuturor stricaciunilor facute de PSD la adresa justitiei, la adresa functionarii sistemelor publice, la adresa mediului de afaceri si, in general, la adresa societatii in ansamblu.

Doresc sa-i asigur pe cetateni in privinta exercitarii dreptului de vot: in toate localitatile carantinate, care vor fi carantinate pana in data de 6 decembrie, cetatenii isi vor putea exercita dreptul de vot. Nu va exista restrictie in ceea ce priveste deplasarea cetatenilor la sectiile de votare”, a declarat premierul Ludovic  Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here