Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, inainte de consultarile cu presedintele Iohannis, că liberalii nu vor tăia pensii sau salarii, ci vor cresterea veniturilor romanilor. De asemenea, presedintele PNL a spus că se va face o analiză foarte atentă in aparatul bugetar, iar cei angajati pe pile și politrucii vor zbura din Guvern.

”Această propagandă mincinoasă și subversivă lansată de PSD, că PNL nu va mai plăti pensiile, salariile, programele demarate din PNDL sunt doar niște minciuni. Aceste politici nu fac parte din programul de guvernare a PNL.

Dacă ne uităm peste buget observăm că cei mai mulți bani sunt la cheltuielile de personal. Cu siguranță vom face o analiză foarte atentă pentru că noi ne dorim relansarea investițiilor. PNL dorește creșterea veniturilor populației, nu o tăiere a veniturilor românilor.

Vom face o evaluare cu maximă exigență în așa fel încât să rămână în ministere funcționarii de carieră, oamenii buni, nu hoții, pilele și politrucii. Aceștia să se ducă să-și câștige veniturile în piața liberă.”, a declarat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here